Nemáte žiadne položky vo vašom nákupnom košíku.
Senzorický profil
Kávové zrná Arabiky z Brazílie, Kolumbie a Peru sú skvele vyvážené výberom ázijskej kávy Robusta. Espresso so stredne plným telom a sladkostí s tónmi karamelu, čerstvo upečených sušienok a sušeného ovocia. Záver je príjemne kyslastý s dlhotrvajúcou korenistú dochuťou.
Pôvod
Zmes 65% kávy Arabica a 35% ázijskej kávy Robusta. Tri odrody kávy Arabika. Prvá je Santos, prírodná Arabika, ktorá je dobre vyvážená a vyznačuje sa priemernou hustotou a elegantný sladkostí s výraznou dochuťou kakaa a jemnými tónmi sliviek. Ďalšie dve odrody zastupujú "premyť kávu Arabika". Jedna pochádza z Kolumbie (nádych medu, čerstvého masla a jemné kvetinové tóny bergamotu a pomaranča) a druhá z Peru (náznak čerstvých kvetov). Robusta pochádza z Indie a Vietnamu a dodáva zmesi štruktúru a korenené tóny.